
Türkiyenin yerli ve milli Otomobili TOGG Türkiyeyi dolaşmayave vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Her gittiği İl ve İlçeden vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan TOGG Türkiye’nin yollarında nazlı bir gelin gibi ilgi ve alaka yoğunluğu arasında Ülkemizi dolaşıyor.
Ak Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke’de TOGG’u ilk kez inceledi. Böke’nin ilk yorumu ise,”Cümle Aleme Türkler Bu işi yapmış abi dedirtecek cinsten” oldu.
Kendisi de TOGG siparişi verenlerden birisi olan Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke, TOGG’u inceledikten sonra şunları söyledi;
“Abi adamlar yapmış. On numara olmuş. Tek farkı var. Bu benimki Oltu siyahı bu Anadolu Ateşi. Farketmez. Harika. Türkler bu işi biliyor diye İnşaallah şu andan itibaren Dünyada duyulacaktır. Yapanlardan,düşünenlerden,edenlerden,binenlerden,sürenlerden,sürmeyenlerden Allah razı olsun”