AFŞİN HABER MERKEZİ






Başkan Gümüş’ten Üretici Esnaflar için yeni Sanayi Sitesi girişimi.

Başkan Gümüş’ten Üretici Esnaflar için yeni Sanayi Sitesi girişimi.
29 Temmuz 2022 - 16:57

Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı İlçemizde ki üretici Esnaf ve Sanatkarlarımızın yer konusunu gündeme alarak proje hazırladı. 

İlgili sorunları önce Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke’ye sonra ise TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’e aktaran Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, Erçene Mahallesinin üst tarafında bulunan ve Orman Vasfını yitirmiş olan bir arazi üzerinde Küçük bir Organize Sanayiyi andıran bir Site oluşturulması için girişim başlattı.

Afşin Merkez Yayın Grubu  Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in Canlı Yayında konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Emrah Gümüş, İlçemiz Efsun Turan Mahallesi’nde bulunan Küçük Sanayi Sitesinde boş iş yeri olmaması, daha önemlisi de iş yerlerinin metrekare bakımından küçük olması nedeniyle bazı esnaf ve sanatkarlarımız yatırım ve üretim noktasında büyük sıkıntılar çekmektedirler. Şehrimizde şu anda yaklaşık 15 işletme bu nedenden dolayı yatırım yapamamakta ve üretimini artıramamaktadır. Ayrıca işletmeler şehrimiz için daha fazla istihdam ve katma değer sağlayacakken bu sebeplere bağlı olarak yeterince istihdam ve katma değer elde edilememektedir. Bu sorunun giderilmesi için gerekli fiziki, bilimsel çalışmaların yapılarak işletmelerimize yer tesisi yapılabilmesi noktasında Afşin Belediye Başkanlığımıza yazı gönderdik. Bununla da yetinmedik konuya ilişkin yardımcı olunması hususunda önce Ak Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Av.Dr.Veli Böke’ye sonra ise TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç’e aktardık. Yardımcı olunacağı sözünü aldık dedi.

Afşin’de göreve gelişinin 6. ayında Esnaf ve Sanatkarın sorun ve sıkıntılarını da ok iyi bildiğini belirten Gümüş, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına çabuk alıştık çünkü bizlerde bir esnafız ve esnafımızın derdini biliyoruz dedi.

Gümüş,Bu konunun çözümü için gecemizi gündüzümüze katarak İlçemiz Esnaf ve Sanatkarına küçük bir Organize Sanayi görevi yapacak bir alan oluşturacağız dedi. 

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde Yayınlanan Haber,Köşe Yazısı,Fotoğraf ve Videoların Telif Hakları AFŞİN MERKEZ YAYIN GURUBU'na aittir.e-mail: afsinmedyacenter@gmail.com

        fake rolex watches many types of types to satisfy the demands of unique individuality.