reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Alaaddin Dağdelen, alkış ve gözyaşlarıyla Emekliye ayrıldı.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Alaaddin Dağdelen, alkış ve gözyaşlarıyla Emekliye ayrıldı.

49 Yıllık çalışma hayatının 37 yılını Afşin Devlet Hastanesinde hizmetle geçiren Personel Şefi Alaaddin Dağdelen emekli oldu. Dağdelen’in emekliye ayrılacağını öğrenen onlarca Hastane çalışanı alkış ve gözyaşlarıyla uğurladı.

Afşin Devlet Hastanesi Personel Şefi Alaaddin Dağdelen’in emekliliği nedeniyle Afşin Devlet Hastanesinde bu sabah uğurlama programı düzenlendi. 

Programda konuşan Afşin Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Fikri Şirin,37 yıl koca bir ömür. Alaaddin abimiz bu süreçte mesai mefhumu gözetmeksizin Hastanemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmiştir. Bu hassasiyetinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bundan sonra ki hayatında sağlık ve mutluluklar diliyoruz dedi.

Programda konuşan Afşin Devlet Hastanesi Personel Şefi Alaaddin Dağdelen ise, Başta Sağlık Bakanlığımızda üst düzey görev yapan kıymetli büyüklerimize, Genel Müdürlerimize ve Daire Başkanlarımıza, Kahramanmaraş Valimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız başta olmak üzere tüm resmi kurumlarımızın amirlerine,Kahramanmaraş İl Sağlık Müdürümüze, Müdürlükte ki Birim Amirlerimize ve Çalışanlarımıza, Kahramanmaraş Halk Sağlığı Müdürümüze,Daire Müdürlerimize ve personeline, Afşin Devlet hastanesi Başhekimimiz Uzm.Dr.Fikri Şirin Beye,Müdürlerimize,Doktorlarımıza,çalışanlarımıza, Önce ki dönem Başhekim,Müdür ve çalışanlarımıza, Devlet Hastanemizde Temsilciliği bulunan Sağlık Sendikalarımıza, Afşin’de bulunan başta Kaymakamımız olmak üzere,tüm resmi kurumlarımızın amirlerine, Emekliliğe ayrılmam nedeniyle uğurlama törenine katılan ve katılamayan herkese,Muhtarlarımıza ve Afşinli vatandaşlarımıza ve beni hiç bir zaman yalnız bırakmayan aileme teşekkür ederim. Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkesten de helallik diliyorum dedi.

Alaaddin Dağdelen’e Afşin Devlet hastanesi Başhekimi Uzm.Dr.Fikri Şirin Özel bir Plaket, Hastane çalışanları Çiçek ve Sağlık Sen Afşin İlçe Temsilciliği de bir Teşekkür plaketi takdim etti.

Dağdelen, alkışlar ve gözyaşlarıyla Afşin Devlet Hastanesinden ayrıldı.

reklam

YORUM YAP