
Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Mercimek, Afşin Merkez Yayın Grubu Siyaset programı SÜRMANŞET’e konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtladı.
6 Şubat 2023 tarihinde yaşadığımız Deprem sürecinde araçlarımla gecemi gündüzüme katarak bu şehrin insanı için canla başla çalıştım. Hiç bir yere gitmedim diyen Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Mercimek, Bugün geldiğimiz noktada Gaziosmanpaşa Mahallesinin çok eksiğinin olduğunu gözlemlemekteyim. O sebeple bu göreve talip oldum dedi.
Geçtiğimiz dönem de Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtarlığına aday olduğunu belirten Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Mercimek, Mahallemize o dönem Muhtar adayı olan rakiplerimin hiç birisi de bu dönem aday değil. Ben Adaylık çalışması tecrübemle yeniden yola çıktım. Geçtiğimiz dönem Mahalle sakinlerimizin şahsımıza gösterdiği teveccühün farkındayım. Bu sene de desteklerini bekliyorum dedi.
Mahallenin tüm eksikliklerini bilen birisiyim. 1992 yılından bu yana bu mahallede ikamet ediyorum diyen Gaziosmanpaşa Mahallesi Muhtar Adayı Mustafa Mercimek, Mahallemiz şehrimizin en geri kalmış mahallesi haline geldi. Yeniden canlandırmak ve eski güzelliğine kavuşturmak için bu göreve talibim. 31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerimden destek bekliyorum. Hizmet Gaziosmanpaşa Mahallesine 31 Mart seçimleri kadar yakın dedi.