
Eğitim- İş Afşin Temsilciliğinde Ali Temel’in görevi bırakması üzerine yönetim kurulu tarafından başkanlık görevi oy birliği ile Ahmet Çelik’e tevdi edildi.
Eğitim-İş Afşin İlçe Temsilciliği Ahmet Çelik Başkanlığında Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret etti. Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir ile bir süre görüşen Başkan Ahmet Çelik, burada yaptığı açıklamada, “Bir önceki başkanımız Ali Temel’den aldığımız bu bayrağı emin ellerde taşımaya, bize emanet edilen bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret ve özen göstereceğiz” dedi.
BAŞKAN ÇELİK’TEN TEŞEKKÜR
Afşin Haber Merkezine konuşan Eğitim-İş Afşin Temsilcisi Ahmet Çelik, Bizler bu yola çıkarken yerelde ve ülke çapında ‘Emeğe sahip çıkmak, mücadeleyi büyütmek, umudu yükseltmek için güçlü yönetim ve etkili sendika’ parolasını benimsedik. Bu parola doğrultusunda bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal’in izinden ayrılmayan,bütün eğitim çalışanlarının yanında olan, onların özlük ve hukuksal haklarına sahip çıkan, her geçen gün örgütü ileriye götüren bir mücadele anlayışı içinde olacağız. Birlikte olmanın ne derece önemli olduğunu çeşitli vesilelerle anladığımız bu zamanlarda gücümüzü ortak paydada çözüm odaklı davranmaktan alacağımızı unutmayacağız. Yerelde çözüm bekleyen sorunların üzerine gideceğiz; bakan değil gören, duyan değil dinleyen olacağız dedi.
Eğitim-İş Afşin Temsilciliği bugün Afşin gündemine yön veren, yerelde sözü dinlenen, takip edilen birbirinden değerli üyeleri bulunan,çok saygın bir noktada. Örgütümüzü Afşin’de bu noktaya getiren, bu yolda emek vermiş üyelerimize, geçmiş yönetimlerde görev almış Başta kurucu başkan Osman Akkaya öğretmenim olmak üzere bütün mücadele arkadaşlarımıza ve büyüklerimize çok teşekkür ederiz. Bizler de devraldığımız bu bayrağı emin ellerde taşımaya, bize emanet edilen bu onurlu görevi layıkıyla yerine getirmeye gayret ve özen göstereceğiz diyen Çelik, Mayıs ayında yapılacak olan olağan seçimlerden sonra da yılmadan görevlerine devam edeceklerini belirten Başkan Ahmet Çelik’in yönetim kurulu ise birbirinden değerli ve saygın isimlerden oluşacak dedi.
Yönetim kurulu ise şöyle:
1.Ahmet Çelik :Merkez Fatih Ortaokulu
2.Mehmet Can Salt:Afşin Fen Lisesi
3.Yaşar Kaynak: Afşin Anadolu Lisesi
4.Hasan Dağlı: TEAŞ İstiklal İlkokulu
5.Fatih Uçar: Sevin Fatih Ortaokulu
6.İnsaf Kalender: TEAŞ İstiklal Ortaokulu
7.Berrak Meşe Kapu: Gazi Osmanpaşa İlkokulu
Hayırlı olsun.