
Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Köş, çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Afşin Haber Merkezine konuşan Köş, Beyceğiz Mahallesi hak ettiği hizmeti bizim dönemimizde görecek dedi.
Dürüst ve İlkeli Muhtarlık hizmetiyle Beyceğiz Mahallesi sakinlerinin memnuniyet duyacağı bir dönem geliyor diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Köş, 31 Mart 2024 tarihi bu dönemin bir başlangıcı olacak. Mahalle sakinlerimiz bize güvensinler,teveccüh göstersinler.Güvenlerini boşa çıkarmayacağız dedi.
Mahallemiz her dönem de hizmet alımında en sona bırakılmıştır. Bu da mahalle sakinlerine Üvey evlat muamelesidir diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Köş, mahalle sakinlerimizi üvey evlat muamelesinden çıkarıp ilk hizmeti alan mahalle yapmak için var gücümüzle çalışacak ve hizmetimizi alacağız dedi.
Halkımızın toplu olarak kullanıp faydalanacağı sosyal alanlar başta olmak üzere mahallemizin tanıtılması ve Afşin’in seyir terası haline gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız diyen Beyceğiz Mahallesi Muhtar Adayı Süleyman Köş, 31 Mart seçimlerinde mahalle sakinlerimizden destek bekliyoruz. Beyceğiz mahallesi bizim dönemimizde hak ettiği hizmetlere kavuşacak dedi.