AFŞİN HABER MERKEZİ






Kahramanmaraşlılar Yenikapı’da kardeş şehir Trabzon kültür buluşmalarında!

Kahramanmaraşlılar Yenikapı’da kardeş şehir Trabzon kültür buluşmalarında!
04 Kasım 2023 - 9:20

İstanbul Yenikapı’da Kültür Buluşmaları kapsamında 2-5 Kasım tarihleri arasında Trabzon Kültür Buluşmaları etkinliği gerçekleştiriliyor. Etkinlikte Kardeş Şehir Kahramanmaraşta standında misafirlerini ağırlıyor.

Trabzon Kültür Buluşmaları etkinliğinin dün açılış töreni vardı. Törende konuşan Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı İsmail Şatıroğlu, Bu güzel etkinlikle hemşehrilerimizle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz. Türkiye’de Kardeşliği tescillenen 2 şehir var. Birisi Trabzon diğeri Kahramanmaraş. Bu etkinliğimizde kardeş şehrimiz Kahramanmaraş ile yanyanayız dedi.

Programda konuşan Kahramanmaraş Dernekler Federasyonu Başkanı Uğur Yinanç ise, Trabzon ile Kahramanmaraş kardeşliği bu tür etkinliklerle zirveye çıkıyor. Deprem dolayısı ile bizlere her daim destek olan Trabzonlulara teşekkür ediyoruz dedi.

Etkinlik 5 Kasım’a kadar devam edecek.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
EN ÇOK KAZANANLAR
    EN ÇOK KAYBEDENLER
      EN ÇOK İŞLEM GÖRENLER
        BUGÜN 1000TL NE OLDU?
        • -

          BORSA

        • -

          DOLAR

        • -

          EURO

        • -

          ALTIN

        KUR ÇEVİRİCİ

        Para Birimi

        Çevrilecek Para Birimini Seçin

        Sitemizde Yayınlanan Haber,Köşe Yazısı,Fotoğraf ve Videoların Telif Hakları AFŞİN MERKEZ YAYIN GURUBU'na aittir.e-mail: afsinmedyacenter@gmail.com

        fake rolex watches many types of types to satisfy the demands of unique individuality.