AFŞİN HABER MERKEZİ






Durmuş Aydoğan; “Hak ve Adaletten ayrılmayarak Muhtarlık yapacağız”

Durmuş Aydoğan; “Hak ve Adaletten ayrılmayarak Muhtarlık yapacağız”
27 Temmuz 2023 - 16:04

Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan, Muhtarlık seçimlerine yönelik çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor.

Afşin Haber Merkezini ziyaret eden Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan,Rabbim hayırlı ise nasip eylesin. Öncelikle temennimiz budur. Bana 2024 seçimlerinde yetki verilirse Hak ve adaletten ayrılmadan Muhtarlık görevimi yapacağım. Bu kamu görevini mütevazi bir şekilde layıkıyla yerine getireceğim. Bu işler Ben Muhtar olacağım demekle olmaz. Mahallenin her sokağını, caddesini bilmekle, sorunları ve çözüm yollarını bilmekle ve mahalle halkıyla dört dörtlük ilgilenmekle olur dedi.

Mahallede her sokağı,her caddeyi adım adım dolaşarak mahalle sakinleriyle hem tanışıp hem de onların mahallede olmasını istedikleri her şeyi not alıp takipçisi olacak ve mahalleye yenilikler getireceğiz diyen Yeşilyurt Mahallesi Muhtar Adayı Durmuş Aydoğan,Kamu kurumları başta olmak üzere Sivil Toplum Kuruluşları ve hayır hasenat sahibi hemşehrilerimizle mahallemizin daha güzel yerlere gelmesi için çaba harcayacağız dedi.

Her yapacağımız işte Mahalle sakinlerimizle istişareler yapacak,en mantıklı olanı hizmet olarak mahallemize sunacağız diyen Aydoğan, 31 Mart 2024 tarihinde Yerel Yönetimler seçimleri gerçekleştirilecek. Mahalle sakinlerimizden yetki talep ediyorum. Mahalle halkımıza saygılar sunuyorum dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde Yayınlanan Haber,Köşe Yazısı,Fotoğraf ve Videoların Telif Hakları AFŞİN MERKEZ YAYIN GURUBU'na aittir.e-mail: afsinmedyacenter@gmail.com

fake rolex watches many types of types to satisfy the demands of unique individuality.

error code: 520