
Adaylığını açıkladığı günden bu yana Mahalle ile ilgili çalışmalarını yoğunlaştıran Muharrem Köçeber, Ben Mühür için değil Mahallemize yıllardır gelmeyen hizmeti getirmek için adayım. Ancak mahalle sakinlerimizden seçimlerde yetki bekliyorum dedi.
Afşin Haber Merkezine konuşan Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Muharrem Köçeber, Ben mahalleme hizmet için gönüllüyüm. Mühür için değil hizmet için buradayım. Çalmadık kapı, sıkmadık el kalmayacak. Aranan muhtar değil yerinde bulunan Muhtar olacağım.Gençliğimi hizmet için vereceğim dedi.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimleri Ülke için ne kadar önemli ise Efsusturan Mahallesi için de o kadar önemlidir diyen Efsusturan Mahallesi Muhtar Adayı Muharrem Köçeber, Mahallemizde hizmet devrimi yapacak,mahalle sakinlerimizi kaynaştıracak hem devletimizin resmi kurumları hem de Sivil Toplum Kuruluşlarının destekleriyle mahallemize yıllardır gelmeyen hizmeti getirmek için elimizi taşın altına koyuyoruz. Mahalle sakinlerimizden bu süreçte detsek bekliyoruz dedi.