Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt, Başkent Ankara temasları kapsamında 2 Nolu Tes-İş Sendikası Başkanı hemşehrimiz Hakan Ataç ve Genel Sekreter Ali Arıkan’ı da ziyaret etti.
Önce ki gün gerçekleşen ziyarette Afşin ve çevresinin tanıtımına yönelik Ülke genelinde GÖNÜLDER olarak yaptıkları hizmet ve faaliyetleri anlatan GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt, Afşinli olup Ülkemiz genelinde hizmet veren hemşehrilerimizi unutmadığımı göstermek ve yüzlerinin de doğdukları memlekete dönük olmasını sağlamak için gayret ediyoruz. Bugün Türkiye’nin 3. Büyük Sendikasının Başkanlığı yapan hemşehrimiz Hakan Ataç ve Genel Sekreter Hemşehrimiz Ali Arıkan beyi ziyaret ettik. Gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz dedi.
7 Ağustos 2021 de yapılan Genel Kurulda 2 Nolu Tes-İş Sendikası Başkanlığına seçilen hemşehrimiz Hakan Ataç, 4 Bin 100 üyesi bulunan Sendikada üyelerine hizmet veriyor.
GÖNÜLDER Başkanı Hüseyin Bozkurt ziyaret anısına Başkanlara Eshab-ı Kehf Tablosu hediye etti.
Hemşehrilerimize kolaylıklar diliyoruz.