reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam

Yazar Mehmet Gören Ashab-ı Kehf’i hikayeleştirdi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yazar Mehmet Gören Ashab-ı Kehf’i  hikayeleştirdi.

Yazar Mehmet Gören’in kaleme aldığı ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından basımı yapılan Ashab-ı Kehf Çizgi Roman’dan sonra şimdi de Mehmet Gören tarafından yetişkinler için Ashab-ı Kehf’in hikayesi yazıldı.

Yazar Mehmet Gören’in daha önce Ashab-ı Kehf’in çizgi roman olarak çocuklara yönelik Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından basımı gerçekleştirilen eserden sonra Şimdi de  yetişkinler için Ashab-ı Kehf’i hikayeleştirme çalışması sona erdi ve yayıma hazır hale getirildi.

Makamında ziyaret ettiğimiz Yazar Mehmet Gören, Ashab-ı Kehf Hikayesine yönelik eserle ilgili Afşin Haber Merkezine açıklamada bulundu.

Uzun süreden beri Eshab-ı Kehf’i hikayeleştirme çalışmama devam etmekteyim. İlçemizde bulunan Eshab-ı Kehf’in şiir olarak çok yazıldığı ama hikaye olarak yazılmadığını belirten Gören, bu boşluğu bir Afşinli olarak doldurmak istedim. Daha önce de çocuklar için çizgi roman olarak Eshab-ı Kehf’i yazmıştım. Şimdi ise büyükler için yazıp bitirdim. Baskı aşamasına geldi. Şimdiden hayırlı olsun dedi.

Ashab-ı Kehf Hikaye kitabı çok yakında okuyucusu ile buluşacak.

reklam

YORUM YAP