AFŞİN HABER MERKEZİ






Fotokamp için Afşin’e gelecek Fotoğraf Sanatçıları belli oldu!

Fotokamp için Afşin’e gelecek Fotoğraf Sanatçıları belli oldu!
11 Mart 2021 - 6:24

Fotoğraf Sanatçısı Mustafa Ertekin öncülüğünde Afşin Belediyesinin katkılarıyla 1. Ulusal Fotokampı düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Afşin’e gelecek olan Ünlü Fotoğraf sanatçıları da belli oldu.

Afşin Binboğa-Hurman Çayı Fotokampı adı verilen etkinlik İlçenin dağı, ovası ve köyleriyle 10 bölgede gerçekleşecek. Etkinlik kapsamında Ülke genelinden yerli ve yabancı Fotoğraf sanatçıları misafir edilecek.

Fotokamp’ın Tarihi: 27-30 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılmak üzere planlanmıştır. İlk gün öğleden sonra açılış töreniyle başlayıp, son gün öğleden sonra kapanış töreniyle bitecek.

İşte 27-30 Mayıs tarihlerinde İlçemize gelecek olan Fotoğraf sanatçıları!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sinan Kılıç
Sinan Kılıç İzmir’de yaşıyor. Mahzen Photos fotoğraf kolektifi kurucularındandır. Ulusal ve uluslararası alanda birçok fotoğraf festivali ve sergilerde fotoğraflarıyla yer aldı. Belgesel alanında fotoğraf üretiyor. Ağırlıklı olarak göç, kentleşme, insan hakları ve kültürel konular alanında çalışıyor. Çeşitli fotoğraf atölyesi oluşumlarında dönem dönem eğitmenlik yapıyor. Çocuklar için fotoğraf atölyeleri düzenliyor. İzmir’de faaliyet yürüten No 228 Bağımsız Sanat Mekanı’nın kurucularındandır.

İlknur Can

Bilecik doğumlu olan İlknur Can uzun yıllar birkaç bankada çalıştıktan sonra kurumsal iş hayatına son verdi. Şimdilerde freelance olarak fotoğrafçılığını sürdürmektedir.
Çalışmalarıyla çeşitli sergi ve festivallerde yer aldı. Bunlardan bazıları Fotoİstanbul 2015, Fotoİstanbul 2016, Bursa Foto Fest 2016, İstanbul Fotoğraf Galerisi 2016, İstanbul Fotoğraf Galerisi 2017, Aksanat 2017, Mecra 2018, European Month of Photography Berlin 2018 No. 238 İzmir 2020’dir.
Çalışmaları Lens Culture, Dodho Magazine, Nostos, Box in Box ve Histography’de yayınlandı.
“Cuba Between its Past and its Future (Geçmiş ve Gelecek Arasındaki Küba)”, “On the Black Sea Coast (Karadeniz Kıyısında)”, Türkiye Blues, Bellek çalışmaları arasındadır. H-Art Collective üyesi olarak çalışmıştır.

Neşe Arı

Neşe Arı İstanbul doğumlu, İstanbul’da yaşıyor. Fotoğraf yolculuğuna 11 yıl önce başladı. Fotoğrafa ilgisi ve sevgisi seyahat deneyimleriyle birlikte yaşam biçimine dönüştü. Güçlü ve etkili fotoğraflar üretmeyi kendine ilke edindi. Çeşitli festivallerde söyleşilere katıldı. Fotoğrafları birçok karma sergide yer aldı, ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok ödüle layık görüldü.
2019 yılında 14. Sami Güner Kupası’nı “Yaşamda Kal” projesiyle kazandı. Proje bazlı çalışmaları devam ediyor.

Processed with VSCO with 3 preset

Serkan Çolak

Serkan Çolak 2004 yılından bu yana fotoğraf üretiyor.
Kentleşme, insan hakları, göç, mültecilik ve kültürel konularda fotoröportaj çalışmaları hazırladı. Kendisini belgesel fotoğrafçı olarak tanımlar.
Ulusal ve uluslararası birçok fotoğraf festivalinde yer aldı ve ürettiği işler sergilendi.
2019 yılında, içe dönük hesaplaşmalarını anlatmaya çalıştığı fotoğraflardan oluşan “On The Road” adlı kitabı yayınlandı.
Çocuklara yönelik birçok fotoğraf atölyesi düzenledi.
Bağımsız kültür sanat mekanı No238’in ve fotoğraf kolektifi MahzenPhotos’un kurucuları arasında yer aldı.
An itibariyle bireysel ve kolektif fotoğraf çalışmalarına devam etmektedir.

Mebrur Hatunoğlu

Mebrur Hatunoğlu filmli dönemde karanlık odalarda bayat film ve kartlarla başladı fotoğrafa.
Uzun süre AFSAD Yönetim Kurullarında yer aldı.
Halen Engelsiz Fotoğraf Derneği (ENFOD) Yönetim Kurulu Başkanlığı sürmektedir.
Fotoğraf eğitmenliği yapmakta, özellikle de 10 yıldır zihinsel engelli çocuklarla fotograf çalışmaktadır.
Fotoğraf ve yazıları Cumhuriyet Dergi, Deco Time, Kavaklıderem, Gezgin, ODTÜ’lüler Bülteni gibi dergilerin yanı sıra, Yeni RAM Yenimahalle Rehberlik ve Araştırma Merkezi e-dergi, Fotoğrafya gibi sanal fotoğraf dergileriyle Polis Amca İlkokulu için hazırlanan ve Avrupa Birliği ülkelerine gönderilen 3000 adet Cd’de yer aldı.

Ahu Erdoğan Akbaş

Ahu Erdoğan Akbaş uzak ülkelerin zor alanlarında çektiği insan fotoğrafları çeşitli sergi ve gösterilerde ilgi görmüş ve seyahat dergilerinde yayınlanmıştır. Bakanlık Kalkınma ajanslarında gezi ve belgesel, tanıtım filmlerinde kameramanı ve görsel yönetmenlik yapan Akbaş’ın Arapgir ile Giysiler, Kültürler ve Kadın adlı yayınlanmış iki kitabı bulunmaktadır.

Tahir Özgür

Tahir ÖZGÜR çan, ezan ve hazzan seslerinin birbirine karıştığı ve birbirini kucakladığı zamanlarda Hatay”da doğdu. Hep fotoğraf çekti. Fotoğraf çektiği için de gazeteci oldu.
Uzun yıllar gazetecilik ve televizyon gazeteciliği yaptı. Sonra gazeteciler halkın değil, birilerinin adamı ve sesi olmaya zorlanınca gazeteciliği bıraktı ve fotoğrafa daha çok yoğunlaştı.
Projeler yaptı. Anadolu’nun Son Göçerlerini uzun yıllar çekti. Sarıkeçililer, Yarınsizlığa Göç adıyla proje yaptı. Madenciler, Anadolu’nun Alınteri, Ağıt ve İsyan :Aşure, Heyemola başlıca projelerindendir.
Amsterdam’da yaşıyor. The Route Fotoğraf Galerisi isimli bir galeri açtı. Türkiye’de ve Dünya’dan fotoğrafçıların fotoğraflarını satıyor.
Dünyayı değiştirmek için fotoğraf çektiğini söyleyip duruyor.
Herhes ona “Bu kimin umurunda ki” diyor.
O da “Benim umurumda” diye cevap veriyor.
Dünyayı değiştirme çabasından hiç vazgeçmeyecek.
Çünkü biliyor ki, dünyayı “insan, hayvan, doğa, nehirler, dereler, ağaçlar, ormanlar” umurunda olanlar değiştirecek.

Tamer Günal

Tamer Günal elektronik mezuniyetinin ardından sistem mühendisliği eğitimi gördü. Uzun yıllar bilişim sektöründe çalıştıktan sonra hobisi olan fotoğrafçılığı mesleği haline getirmeye karar verdi ve Fotoğraf/Video alanında çalışmalarına başladı. Bir süre sonra kendi prodüksiyon şirketini kurarak marka değeri kazandı. Pek çok belgesel, reklam filmi ve müzik kliplerinde görüntü yönetmenliği yaptı.
Çeşitli alanlardaki görüntüleme deneyimlerinden sonra sualtı ve havadan görüntüleme konularında uzmanlaşarak bu alanlarda da çalışmalarına devam etti. Sualtı çalışmalarında denizler dışında Nemrut Krater Gölü, Van Gölü, Kaçkarlar Buzul Gölleri, Gilindire Mağarası gibi ülkenin pek çok sıra dışı noktasında sualtı belgesel çekimleri gerçekleştirdi.
Katıldığı yarışmalardan Türkiye Suları Portfolyo birinciliği, İstanbul’u Havadan Görüntüleme yarışması birinciliği gibi birçok ödülle ayrıldı.
Halen kendi firması bünyesinde çeşitli kurumlar, firmalar ve televizyon kanalları için fotoğraf/video çekimleri yapmakta, belgesel ve tanıtım projeleri üretmektedir.

İhsan Gerçelman

İhsan Gerçelman’dır.
İhsan Gerçelman 1963 doğumlu olup fotoğrafa olan ilgisi 1978’de başlamıştır.
1981 Yılında başladığı üniversite yaşamı boyunca İSÜF’te üyelikten başkanlığa kadar uzanan çeşitli kademelerde görev aldı.
Sekiz arkadaşıyla birlikte 1984’te kurdukları Grup 9’da yer aldı.
Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu FIAP tarafından 1986 yılında AFIAP ünvanı ile onurlandırdı.
Kasım 1991’den beri üyesi olduğu FOTOGEN’de 1993-1995 döneminde başkan yardımcısı ve 1997-1999 döneminde ise genel sekreter olarak görev aldı.
Çeşitli ulusal ve uluslararası yarışmalarda ödüller aldı ve karma sergilere katıldı. Çeşitli ulusal ve uluslararası yayınlarda eserlerine yer verildi. Çeşitli kulüp ve derneklerde fotoğraf eğitimleri verdi, gösteri ve söyleşiler gerçekleştirdi.
2002 Yılında Türkiye’nin yalnız internet üzerinden hizmet veren ilk görsel stok ajansı olan ve 2010 yılına kadar çalışmalarını sürdüren www.gp724.com’u kurdu.
Stok fotoğrafı çalışmaları yanında mimari, iç mekan, dekorasyon fotoğrafçılığına yoğunlaşan İhsan Gerçelman, profesyonel alandaki fotoğraf çalışmalarını sürdürürken, proje yönetimi alanında da eğitmenlik ve danışmanlık yapmaktadır.
FOTOGEN VE FEFSAD üyesidir.

Tekin Ertuğ

Tekin Ertuğ
İlk gençlik yıllarında amatör olarak uzun süre resim ve karikatür yaptı, edebiyat dünya sına yakın durdu.
Üniversite sonrası amatör olarak Halk Müziği ve Kültürü konusuna eğildi. İlk fotoğraf makinesını 1976 yılında, ikincisini 1983 yılında edinmiş olsa da, daha ciddi bir temel eğitimle 90’lı yılların başlarında amatör olarak fotoğrafa başladı.
Resmi ve özel kurum ve kuruluşlarda Temel Fotoğraf Eğitimi Seminerleri ve İleri Düzey Fotoğraf Seminerleri verdi, atölyeler gerçekleştirdi. Basılı ve sanal ortamda Felsefe, Yazın ve Fotoğraf dergilerinde foto-grafa ve sinemaya dair yazıları yayınlandı.
Sinemaya, edebiyata, müziğe, foto-grafa ilişkin okumalarını sürdürmekte, çeşitli metinler kaleme almakta, denemeler ve/veya eleştirel denemelerle yazı serüveni devam etmektedir.
Ulusal ve uluslararası yarışmalarda jüri üyesi oldu, çeşitli platformlarda gösteriler ve söyleşiler gerçekleştirdi, panelist oldu, çalıştaylarda bildiriler sundu.
Fotoğrafın farklı kulvarlarindaki usta fotoğrafçılarla bir dizi söyleşi/röportaj gerçekleştirmek suretiyle onların yaşam öykülerini, foto-graf seruvenlerini, duygu ve düşünce dünyalarını kitaplaştırıp sonraki kuşaklara aktarmaya çalıştı.
Kitapları:
“Fotoğraf Sanatı Üzerine” 4 Cilt
“Fotoğraf Ustaları” 10 Cilt
“Işıkla Resmedenler” 16 Cilt
“Handan Tunç İle Sanat (Özelde Fotoğraf) Üzerine Söyleşi”
“Kan Çiçekleri”, “Sicim”

Faruk Akbaş

Ülkemizin gezi ve belgesel fotoğrafçılarından Faruk Akbaş dünyanın birçok ülkesinde 35 yıldır çekimler yapıyor. “Fotoğrafta Pratik Kompozisyon, Fotoğraf Cepte, Gezi Fotoğrafçılığı, Türkiye Fotoğraf Rehberi, Dijital Dünyada Fotoğraf, Fotoğraf Teknik Okumaları, Asya Yollarında, İnsan Anadolu, Anadolu Orkideleri, Giysiler Kültürler ve Kadınlar, Maçahel/Artvin” yayınlanan kitaplarından bazılarıdır.
     1995’den beri Fotoğraf Dergisi yazarı. Fujifilm marka elçileri arasına seçilen Faruk Akbaş’ın fotoğrafları National Geographic, Daily Telegraph’ta yayınlandı. Skylife ve Yolculuk Dergisi’nde röportaj fotoğrafçılığı yaptı. İstanbul’da Fotoğrafevi’ni ve Kayaköy’de Sanat Kampı’nı kurdu.
     Asya ve Afrika ülkelerine Türkiye’den karayoluyla (Sarı Otobüs) fotoğraf yolculukları düzenledi.
     Uzaklara Yolculuk, Işığın İzinde, Anadolu’nun Özgün Giysileri ve Babadağ’ın Gördükleri TRT ve İZ TV’ye yaptığı filmler arasında…

Processed with VSCO with b3 preset

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT
Yorum Yok

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Sitemizde Yayınlanan Haber,Köşe Yazısı,Fotoğraf ve Videoların Telif Hakları AFŞİN MERKEZ YAYIN GURUBU'na aittir.e-mail: afsinmedyacenter@gmail.com

fake rolex watches many types of types to satisfy the demands of unique individuality.

bodrum escortyear100.orggaziantep escortgaziantep escortpendik escortbostancı escortkadıköy escorthttps://iklimplatformu.org/https://denemebonususiteler.com/ankara bayan escorthttps://www.otomatikkatilim.com/bonus-siteleri/izmir escort bayanbetpasgiris.vipe-sporhaber.combahis sitelerihttps://www.stanleyspencer.org/https://whichwaync.com/gates of olympus1xbetBig Bass Bonanzamostbet twittertiktok takipçi satın albuy instagram likesmelbetbetlikecasino sitelerimatadorbethttps://betpas.com/Kartal Escortjasminbetsahabetistanbul escortmecidiyeköy escortbakırköy escortrestbetpostegroankara escortdeneme bonusugreenhousecraftfood.comonwindeneme bonusudeneme bonusudeneme bonusucasinodeneme bonusu veren sitelercasino sitelerigüvenlir casino sitelerideneme bonusuokulmed.commatadorbet1xbettempobet girişataşehir escortistanbul escortjojobet girişcasibomholiganbetgates of olympusaviatorsweet bonanza oynaikimisliWilliam Hill casinoMebbisbetparkjojobettrendyol indirim koduBaywin GirişonwinCasibomslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusucasibombetiststarzbet girişstarzbet girişTarafbetMatadorbetbahsegelonwingrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetsahabet giriştarafbetmersin temizlik firmalarıfethiye klima servisi7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetcasibom güncelBeylikdüzü Escortbetpasrestbetklasbahisbetebetbelugabahistarafbetbetkombetistmarkajbetparibahisbetinegobahisbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbaywinrokubetcratosslotgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetparkbetmatikoleybetbetlikekralbetperabetlimanbetsavoybettingintobetdiscount casinobahsegelmostbetbetroadjasminbethilbetvenüsbetasyabahisredwinbetkolikdinamobetmilanobetelitbahisorisbetpusulabetaresbetpolobetdumanbetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetbetvoleonbahisbetexperbetperbahigopokerbetalordbahiscasinovalebetonredbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisenbetgitbetcupstarzbethiltonbetsetrabetmelbetbetnanokazandrapokerklasmaltcasinoeskişehir halı yıkamaistanbul escort bayanmarsbahisbodrum escortyear100.orggaziantep escortgaziantep escortpendik escortbostancı escortkadıköy escorthttps://iklimplatformu.org/https://denemebonususiteler.com/ankara bayan escorthttps://www.otomatikkatilim.com/bonus-siteleri/izmir escort bayanbetpasgiris.vipe-sporhaber.combahis sitelerihttps://www.stanleyspencer.org/https://whichwaync.com/gates of olympus1xbetBig Bass Bonanzamostbet twittertiktok takipçi satın albuy instagram likesmelbetbetlikecasino sitelerimatadorbethttps://betpas.com/Kartal Escortjasminbetsahabetistanbul escortmecidiyeköy escortbakırköy escortrestbetpostegroankara escortdeneme bonusugreenhousecraftfood.comonwindeneme bonusudeneme bonusudeneme bonusucasinodeneme bonusu veren sitelercasino sitelerigüvenlir casino sitelerideneme bonusuokulmed.commatadorbet1xbettempobet girişataşehir escortistanbul escortjojobet girişcasibomholiganbetgates of olympusaviatorsweet bonanza oynaikimisliWilliam Hill casinoMebbisbetparkjojobettrendyol indirim koduBaywin GirişonwinCasibomslot siteleri https://en-iyi-10-slot-siteleri.comstarzbet adamsah.netdeneme bonusucasibombetiststarzbet girişstarzbet girişTarafbetMatadorbetbahsegelonwingrandbettingtruvabetbahiscasinotarafbetbahiscommariobetbetistmarkajbetbetinematadornetcasibombelugabahisbetebet1xbetasyabahiscasinovalediscountcasinoelexbetfavoribahisbahiscombahiscombelugabahisbelugabahisbetistbetistceltabetceltabetklasbahisklasbahismariobetmariobetrestbetrestbettarafbettarafbettipobettipobetcasibomcasibomcasibomcasibomstarzbetsahnebetlimanbetredwinmatadorbetmatadorbetbetkombetkomcasibomcasibomcasibomcasibomcasibom7slotsbahigobahis1000bahisalbaymavibaywinbetexperbetkanyonbetkolikbetkombetlikebetmatikbetnisbetonredbetorspinbetparkbetperbetroadbetsatbettiltbetturkeybetvole24wincratosslotelitbahisfavorisenfunbahisgorabethilbetikimisliimajbetintobetjasminbetjetbahiskralbetligobetlordbahismarsbahismeritkingmilanobetmobilbahismostbetmrbahisneyinenoktabetnorabahisoleybetonbahisonwinorisbetparmabetperabetpiabetpinuppokerbetapusulabetredwinrexbetromabetsahabetsavoybettingbetkombahis siteleriblackjack siteleriCasinoBonanzacasino bonanzadeneme bonusurulet sitelerisweet bonanzacasino sitelericasino sitelericasino sitelerisupertotobettulipbettumbetpadisahbetvdcasinovenusbetwinxbetsahabet giriştarafbetmersin temizlik firmalarıfethiye klima servisi7slotsasyabahisbahis1000bahisalbahsegelbaywinbetebetbetexperbetkolikbetmatikbetonredbetorspinbetroadbettiltbetturkeybetvolecasibomcratosslotdumanbetelitbahisextrabetfunbahisgorabetgrandpashabethilbetimajbetjasminbetkalebetkralbetlimanbetmaltcasinomarkajbetmatbetmilanobetmobilbahismostbetgirisneyinenorabahisonwinpalacebetparmabetperabetpokerbetaredwinrexbetrokubetsahabetsavoybettingtarafbettruvabettumbetxslotartemisbitbaymavibetebetbetkolikbetkombetperbettiltceltabetimajbetklasbahisligobetlimanbetmariobetmatbetneyinesahabetcasibom güncelBeylikdüzü Escortbetpasrestbetklasbahisbetebetbelugabahistarafbetbetkombetistmarkajbetparibahisbetinegobahisbettiltbetnisbetsatbetorspinligobetbetkanyonbaywinrokubetcratosslotgorabetelexbetfunbahisartemisbetbetparkbetmatikoleybetbetlikekralbetperabetlimanbetsavoybettingintobetdiscount casinobahsegelmostbetbetroadjasminbethilbetvenüsbetasyabahisredwinbetkolikdinamobetmilanobetelitbahisorisbetpusulabetaresbetpolobetdumanbetmatbetpalacebetmrbahistulipbetnorabahismilosbetbetvoleonbahisbetexperbetperbahigopokerbetalordbahiscasinovalebetonredbahis1000baymaviakcebetnoktabetneyinefavorisenbetgitbetcupstarzbethiltonbetsetrabetmelbetbetnanokazandrapokerklasmaltcasinoeskişehir halı yıkamaistanbul escort bayanmarsbahis