
Afşin’in yetiştirdiği Halk Ozanlarımızdan Aşık Aliyar Arslan “Yolcuyum Bu Dağlarda” adlı Albümü sevenleriyle buluşturmaya hazırlanıyor.
Elbistan Ezgi Müzik tarafından kayıt ve çekimleri yapılan “Yolcuyum Bu Dağlarda” adlı albümün ilk çalışmaları Youtube kanalından paylaşıldı.
16 farklı eserini sevenleri için seslendiren Aşık Aliyar Arslan, Halil Demir’in daveti üzerine Afşin Merkez Yayın Grubunu ziyaret etti.
Albüm çalışmalarına ilişkin sorularımızı cevaplandıran Aşık Aliyar Arslan,Bu yörenin kültürünü gelecek nesillerimize sağlıklı şekilde aktarmak için çabalıyoruz. Kendi kaleme aldığım ve bestelediğim 16 farklı eserim Elbistan Ezgi Müzik tarafından Albüm haline getiriliyor.İlk çalışmalar ise Youtube Kanalında yayınlandı. İnşaallah çok yakında Albümlerde sevenlerimizle buluşacak dedi.
Yöremiz kültür ve sanat yönünden zengin olduğu kadar köklü bir bölge diyen Aşık Aliyar Arslan, kültür sanatımızın kıymetli bilinmeli ve kültürümüzü yaşatanların önü açılıp desteklenmeli dedi.
“Yolcuyum Bu Dağlarda” adlı albümden bir parça sizler için yayınlıyoruz.
*