
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Yerel Yönetimler seçimleri öncesi Muhtar Adaylığı açıklamaları aralıksız sürüyor. Hüseyin Yıldırım, Gaziosmanpaşa Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.
Daha temiz, daha güzel ve daha yeşil bir Gaziosmanpaşa mahallesi için adaylığımı açıklıyorum diyen Hüseyin Yıldırım, Afşin Haber Merkezine yaptığı açıklamada, Mahallemizin oturan değil hizmet için gezen Muhtarı olacağım. Mahallemizin eksiklerini bildiğim için aday oluyorum. Yıllardan beri gelmeyen hizmeti getirmek,mahallemizin hak ettiği hizmeti almak için aday oluyorum. Daha iyi bir Gaziosmanpaşa mahallesi için bu yarışta bende varım. Tüm mahalle sakinlerinden desteklerini bekliyorum dedi.
Aslen Afşin ilçesi Karagöz mahallesinden olup 30 yıldır Gaziosmanpaşa Mahallesinde ikamet eden Hüseyin Yıldırım, Eğitimini Afşin’de tamamladı. Afşin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunudur. evli bir kız iki oğlan 3 çocuk babasıdır.
Hayırlı olsun.
===reklam==