
2022 yılı Ağustos ayında İlçemiz Afşin Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Hamdi Karakuz’un tayini İstanbul Arnavutköy’e çıktı. Karakuz, İlçede veda ziyaretlerine başladı.
Aslen Eskişehir’li olan 2. Sınıf Emniyet Müdürü Hamdi Karakuz 2022 yılı Ağustos ayında İlçe Emniyet Müdürü olarak İlçemize atanmış ve o gün bugündür İlçemizin asayişinin sağlanması noktasında özveri ile görev yapmaktaydı.
Hem Teşkilat içerisinde hem de vatandaşlarımız tarafından sevilen Emniyet Müdürü Hamdi Karakuz’un İstanbul Arnavutköy ilçesi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM)’ne Öğretim Görevlisi Emniyet Müdürü olarak tayininin çıktığı öğrenildi.
20 Haziran tarihi itibariyle İlçemizden ayrılacak olan Emniyet Müdürü Hamdi Karakuz veda ziyaretlerine başladı.
Müdürümüze görev yaptığı süre içerisinde hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ederiz.