

Urfa taşından inşa edilen Hüseyin Mert Camii’nin dış cephesi tamamlandı. Şimdi iç mimari çalışmaları devam edilirken caminin tamamlanabilmesi için hayırseverlerin desteği bekleniyor.
Urfa taşından inşa edilen cami, bu özelliğiyle Afşin’de bir ilk olma niteliği taşıyor.
Çobanbeyli Mahallesi girişinde, Afşin-Arıtaş, Altunelma, Tanır, Marabuz ve Kayseri-Sarız güzergâhları üzerinde bulunan caminin hem iç hem de dış duvarlarında Urfa taşı kullanıldı.
Ancak iç mimarinin tamamlanabilmesi için maddi desteğe ihtiyaç duyuluyor.
Çobanbeyli Mahallesi Hüseyin Mert Camii Yaptırma Derneği Başkanı Adil Benli, caminin bugünkü seviyeye gelmesinde katkısı bulunan herkese teşekkür ederek hayırseverlere destek çağrısında bulundu.
Benli, yaptığı açıklamada, “Camimizin dış kısmını bitirdik. Bu hale gelmesinde katkıları olan herkese teşekkür ediyorum. Camimizin iç ve dış duvarı Urfa taşından yapıldı. Bu Afşin’de ilk oldu. Şu an camimizin iç kısmına başladık. Acilen siz değerli Müslüman kardeşlerimizin yardımına ihtiyacımız var.” dedi.
Caminin iç mimari çalışmalarının tamamlanabilmesi amacıyla yardım kampanyasının sürdüğü belirtilirken, vatandaşlar ve hayırseverler destek olmaya davet edildi.
Yardımda bulunmak isteyenler, TR380001000390980446815001 numaralı cami hesabı üzerinden katkı sağlayabilecek.
Bilgi ve iletişim için:
0544 250 20 23
0506 384 69 47
Çobanbeyli Mahallesi Hüseyin Mert Camii Yaptırma Derneği, caminin ibadete açılabilmesi için çalışmaların tamamlanmasına yönelik destek bekliyor.
Şu an da ACİL MADDİ DESTEĞE ihtiyaç bulunmaktadır.


