


3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Afşin’de program tertip edildi.
Afşin 100. Yıl 1. ve 2. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulunda düzenlenen etkinliğe Kaymakam Muammer Sarıdoğan,Belediye Başkanı Koray Kıraç,Kurum Amirleri ve çok sayıda Öğrenci velisi katıldı.
Programın açılışında konuşan Afşin 100. Yıl 1. ve 2. Kademe Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Muharrem Aycan, Sevmiyorsanız,sevgiyi öğrenmemişseniz,vicdanı,merhameti bilmiyorsanız,adalet duygunuz gelişmemişse insanlığa hiç bir şekilde katkınız olmayacak demektir. Biz burada 43 tane özel öğrencimizle eğitim öğretime devam ediyoruz. Öğrencilerimizi günlük kendi ihtiyaçlarını karşılamayı öğretiyoruz. 30 personelimizle bu çocuklarla beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bugün programa katılımınızdan dolayı hepinize teşekkür ediyoruz dedi.
Bir konuşma yapan Kaymakam Muammer Sarıdoğan’da, Özel çocuklar hepimize emanettir. Bu okulumuzda onların tüm ihtiyaçlarının karşılanıyor olması,eğitimlerinin düzenli olarak veriliyor olması bizleri memnun ediyor. Tüm özel bireylerimizin gününü kutluyor,programa emek veren herkesi kutluyoruz dedi.
Etkinlikte Özel bireyler için eğlence programı düzenlendi.
Programda Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) tarafından hediye edilen Yaş pastanın kesimi yapıldı.
Program ikramlarla sona erdi.




