
2 Dönem Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak görev yapan Hakan Topaktaş, Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Adaylığını açıkladı.
Bugün AKDO Restaurantta Basın toplantısı düzenleyen Topaktaş, Allah’a ne kadar şükretsem az ki bu güzel ilçede sekiz yıl yani iki dönem oda başkanlığı yaptım ve 2022 yılında alnım açık yüzüm pak görevli teslim ettim. Dolayısıyla bu seçimdeki sloganımız YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR sözü olacaktır dedi.
Saygıdeğer esnaf sanatkar kardeşlerim çok değerli AFŞİNli hemşehrilerim,değerli basın mensupları hepinize saygıyla selamlıyorum diyen Afşin Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Hakan Topaktaş, Malumunuz 2026 Ocak ayında Afşin esnaf Sanatkarlar odamızın seçimi var .
Ben de birbirinden kıymetli birbirinden değerli yönetim ve denetim kurulu üyelerimle bu seçimde aday olduğumu bugün resmi olarak açıklıyorum . Allah’a ne kadar şükretsem az ki bu güzel ilçede sekiz yıl yani iki dönem oda başkanlığı yaptım ve 2022 yılında alnım açık yüzüm pak görevli teslim ettim. Dolayısıyla bu seçimdeki sloganımız YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR sözü. Bunu biraz açacak olursak Allah nasip eder esnaf ve sanatkârımız teveccüh gösterirse göreve geldiğimizde önceden olduğu gibi yılbaşı etkinliklerimiz Dünya kadınlar günü etkinliklerimiz ramazan ayındaki iftar birlikteliklerimiz kurban bayramı etkinliklerimiz toplantılarımız seminerlerimiz yani daha sayamadığım bir çok faaliyetle görevimize inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz Ben bu vesileyle Ocak ayındaki yapılacak olan seçimimizin öncelikle Afşin esnaf sanatkârına sonra ilçemize ilimize ülkemize hayırlar getirmesini Cenabı Haktan Niyaz ediyor tüm kamuoyuna saygılarımı sunuyorum teşekkür ediyorum dedi.