reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

GÖNÜLDER, Ayrandede’de yıpranan Türk Bayrağını yeniledi.

Yayınlanma Tarihi : Google News
GÖNÜLDER, Ayrandede’de yıpranan Türk Bayrağını yeniledi.

Ashab-ı Kehf başta olmak üzere Şehrimizin değerlerinin tanıtımı için 19 yıldır 19 İl’de etkinlikler gerçekleştiren Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) İlçe genelinde yıpranan Türk Bayraklarını değiştirmeye devam ediyor.

GÖNÜLDER üyeleri Geleneksel hale getirdiği yıpranan Türk Bayrağı değiştirme programı için Tanır Mahallesinde bulunan Ayrandede Şelalesi yanında ki Türk Bayrağının yanındaydı.

Burada yıpranan Bayrağı indiren GÖNÜLDER üyeleri yenisi ile değiştirdiler.

GÖNÜLDER üyelerine Tanır Mahallesi Muhtarlığı da destek verdi.

Afşin Haber Merkezine konuşan Afşin Eshab-ı Kehf Gönül Elçileri Derneği (GÖNÜLDER) Başkanı Hüseyin Bozkurt, ziyaret ve gezilerimiz sırasında yıpranmış Türk Bayrağı gördüğümüzde hemen yenisi ile değiştiriyoruz. Tanır/Ayrandede’de bulunan Türk Bayrağını da her yıl biz değiştiriyoruz. Bu sene de yeniledik. Rengini Şehitlerimizin kanından alan Bayrağımızı yeniden göndere çektik. Rabbim semalarımızdan Türk Bayrağını indirtmesin dedi.

Türk Bayrağının yenilendiğini gören vatandaşlar GÖNÜLDER üyelerine teşekkür ettiler.

reklam

YORUM YAP