reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
reklam reklam reklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklamreklam reklam reklam reklam reklam
DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

MİLLETVEKİLİ ADAYI ECEVİT KAVAK, SÜRMANŞET PROGRAMINA KONUK OLDU.

Yayınlanma Tarihi : Google News
MİLLETVEKİLİ ADAYI ECEVİT KAVAK, SÜRMANŞET PROGRAMINA KONUK OLDU.

Milli Yol Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ecevit Kavak, Afşin Merkez Yayın Grubunun Seçim Özel Programı SÜRMANŞET’e konuk olarak Genel Yayın Yönetmeni Halil Demir’in sorularını yanıtladı.

Afşin Merkez Yayın Grubunun tüm sosyal medya hesaplarından aynı andan Canlı yayınlanan program da Milli Yol Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ecevit Kavak,kendisini tanıttı ve  Kahramanmaraş için hayallerini izleyicilerle paylaştı.

Seçim sürecinde çalışmalarını yoğun şekilde devam ettiren ve SENİN YOLUN SENİN ADAYIN sloganıyla kampanya yürüten Mlli Yol Partisi Kahramanmaraş Milletvekili Adayı Ecevit Kavak, Canlı Yayında seçmene seslenerek, Maratonlarda bile 1,2 ve 3’ncü olana ödül veriyorlar. Ben Milli Yol Partisinin Kahramanmaraş’ta İkinci sıra adayıyım. Oy almak hakkım. Ben oylarınıza talibim dedi.

Yayının tamamını YouTube Kanalımızdan (HALİL DEMİR) izleyebilirsiniz.

reklam

YORUM YAP